Ne sanjaj – kupi!

Uvoz polovnih automobila iz Slovenije!

Ko smo mi?

APAG AVTO su osnovala dva prava zaljubljenika u automobile koji su odlučili da svoju strast i znanje iskoriste tako što će pomoći svojim kupcima da izaberu kvalitetan i pouzdan automobil po najboljoj cijeni!

Sve atomobile uvozimo iz Slovenije!

Želite se istaknuti iz mase, ali brinete se za sigurnost i kvalitetu uvezenih vozila?
Teško je pronaći pouzdanog prodavca koja nudi provjerene i sigurne automobile iz uvoza.

Zaslužujete automobil koji odražava vaš stil i ličnost, a da pritom ne ugrožava sigurnost, kako Vas tako i drugih učesnika u saobraćaju.

Naš autoplac (autokuća) usmjeren je na prodaju kvalitetnih i sigurnih polovnih automobila koji će sigurno privući pažnju.

Razumijemo važnost sigurnosti i kvaliteta, te Vam nudimo samo vozila koja zadovoljavaju najviše standarde. Naš tim stručnjaka pažljivo pregledava svaki automobil prije nego što ga stavi na prodaju, tako da možete voziti s povjerenjem.

   Apag-Avto. Provjerena rabljena vozila.


Polovna vozila iz naše ponude pronalazimo putem aplikacije AVTOnet, najbrižnije su ispitana od strane tehničkog osoblja, kako bismo bili sigurni da su potpuno tehnički ispravna sa originalnim kilometrima i poznatom istorijom svakog automobila.

Na našoj stranici možete pogledati sva vozila koja su trenutno u ponudi kao i sve podatke o njima. Ako odlučite lično doći u naš salon, naše osoblje će Vam pri Vašoj posjeti biti na usluzi, pružiti Vam sve potrebne informacije i tako pomoći pri odabiru Vašeg vozila.

Zašto da izaberete nas?

Dajemo garanciju na porijeklo automobila.

Dajemo garanciju na pređene kilometre.

Mogućnost uvoza vozila po Vašoj želji.

Plaćeno sve do registracije.

Na raspolaganju smo za svajete i stručnu podršku.

Trebate savjet?

Ukoliko u našoj ponudi niste pronašli nešto za sebe, kontaktirajte nas kako bismo Vam pomogli da pronađete vozilo koje će u potpunosti zadovoljiti sve Vaše zahtijeve.

apagavto@gmail.com

065 541 545

Lokacija nešto i nešto Banja Luka

Vaši utisci nam znače

Profesionalno, ljubazno, stručno osoblje, vrhunska usluga, all the best

Petar Bulić

Zahvaljujem se na profesionalnosti i ljubaznosti gospodinu Zoranu. Bio mi je od velike pomoći prilikom biranja mog novog limenog ljubimca.

Marko Kelečević

Presrećna sam što ste mi uvezli baš onaj auto koji sam željela! Hvala od srca!

Jasna Cenić